fredag 18 november 2016
Lite mer blommor och fisk
Lite mer bilder från trädgården med blommor.
Matinspirationen här hemma sen vi kom hem för drygt en vecka sedan nu har inte varit på topp så jag har stått några gånger på affären denna vecka och inte haft en susning om vad jag skulle hitta på till middag. Något att äta har det tack och lov alltid blivit. Som en fiskrätt som jag gjorde, googlade lite men sen blev det på en höft. Eftersom jag nu köpte för att komma hem med något och äta så fick det bli två paket sej, går nog att använda vilken fisk som helst, i alla fall vit.
Fisk med bacon
800 gram vit fisk
2 paket bacon
200 gram philadelphiaost
4-5 dl vispgrädde
salt och peppar
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
Knaperstek bacon i bitar i en stekpanna, låt rinna av på ett hushållspapper.
Rör samman osten med en del av grädden till en krämig röra, bred ut den över fisken så den täcks. Häll över resterande grädde i formen.
Strö över baconet.
Gräddas mitt i ugnen på 175 grader. Min fisk hade inte tinat så mycket så den stod inne i ca 40 minuter, men är den tinad bör det gå fortare än så, kolla att den är klar.
Vi pressade potatisen till för att få upp den goda såsen :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar